Tarieven
15587
page-template-default,page,page-id-15587,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16249

Tarieven

Knobby’s hanteert twee tarieven: een 10-dagenkaart en een maandkaart. Bekijk hieronder wanneer je welke kaart wilt kiezen.

Bekijk hier de kaarten

2 dagen kaart

Prijs € 0,-

De 2-dagen kaart is voor eenmalig gebruik (kennismaking). Twijfel je of huiswerkbegeleiding wel wat voor je is? Ideaal om dan twee dagen kennis te maken met Knobby’s huiswerkbegeleiding.  In deze twee dagen gaat Knobby’s jouw werkgedrag observeren en jou de tijd gunnen of Knobby’s bij jouw wensen aansluit. Je ziet met eigen ogen dat huiswerkbegeleiding/ bijles best meevalt. Je gaat inzien dat het je gaat helpen op een leuke manier.

10 Dagen kaart

Prijs € 375,-

Een 10-dagenkaart, niet te verwarren met een 10-urenkaart, wordt over het algemeen gekozen als een scholier maximaal voor 2 dagen in de week naar begeleiding komt of om te blokken voor een toetsweek. Tijdens de proefwerkweek is er extra veel tijd om te leren voor toetsen, omdat er dan geen les gegeven wordt. Je komt dus bijvoorbeeld alleen in drukke perioden en dan 4 dagen per week. Kom je ook in het weekend, dan zal er voor één dag twee dagen worden verrekend. 

Maand kaart

Prijs € 350,-

Een maandkaart kies je als je 3 tot 5 dagen (onbeperkt)
per week naar begeleiding komt.
De meeste scholieren hebben naast school een druk sociaal leven waardoor het niet mogelijk is om iedere dag naar begeleiding te komen. We willen in dat geval toch de mogelijkheid bieden om per week te beslissen of je vaker wilt komen of dat je op een andere dag wil komen, zonder meerprijs. Er zit geen opzegtermijn aan vast. Kom je in het weekend dan zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Examenbegeleiding

Prijs €395/ € 495,-

De examenbegeleiding duurt van 22 april tot en met 29 mei en kost €495. In de mei vakantie gaan we met alle examenkandidaten intens oefenen voor de examens. Na de vakantie gaat de begeleiding door gedurende de gehele examen periode tot 29 mei.

 

Liever alleen de training in de vakantie, ook geen probleem. De kosten hiervan zijn €395

 

Betalen in meerdere termijnen? Ook dat is geen probleem.